احياء رشته‌هاي صنايع‌دستي به نفع صادرکنندگان است

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، نماينده کاشمر، بردسکن و خليل آباد در مجلس ضمن بيان اين مطلب گفت: رونق صنايع‌دستي به نفع هنرمندان، جوانان و حتي تجار فعال در اين بخش است.

محمد رضا خباز تصريح کرد: زمانيکه صنايع‌دستي زير مجموعه وزارت صنايع بود به دليل توجه زياد به صنايع سنگين به اين صنايع بهاي زيادي داده نمي شد بنابراين صنايع‌دستي به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري کشور ملحق شد.

وي با اشاره به اينکه الحاق صنايع‌دستي در مجموعه رياست جمهوري زمينه رونق و توجه بيشتر به اين عرصه را به همراه دارد، اظهار داشت: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اکنون جايگاه اصلي خود را در کشور پيدا کرده است.

وي اضافه کرد:‌ با وجود تلاش‌هايي که در سال‌هاي اخير در زمينه رونق اين بخش انجام شده اما صنايع‌دستي کشورمان با منسوخ شدن رشته‌هاي مختلف در طول سال‌ها متضرر نيز شده است.

خباز با تأکيد بر اينکه جايگاه دوم فرش در صادرات بعد از نفت تصريح کرد: زماني بود که فرش‌هاي کاشان، کاشمر، تبريز و کرمان بازارهاي دنيا را تسخير کرده بودند ولي الان اين صنعت نيز روي زمين مانده است.

اين نماينده مجلس خاطرنشان کرد: تنها احياء ‌و برگرداندن رشته‌هاي صنايع‌دستي به چرخه توليد زمينه پيشرفت آن‌ها را در طول زمان فراهم مي‌کند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388041714